Aubets Informàtica és una empresa jove, fundada l’any 2002 i que ofereix una àmplia gamma de productes i serveis relacionats amb la informàtica.

La nostra empresa que està situada al centre de la ciutat de Terrassa, oferim l’enviament de productes al seu domicili, així com servei tècnic (amb desplaçaments arreu de Catalunya).

Poden gaudir d’un ventall de productes molt ampli que comprèn des de petits consumibles i accessoris fins a grans aparells i ordinadors:


- Consumibles: Tintes i tòners per a les seves impressores (originals i compatibles) i paper d’oficina.
- Servei de preu per còpia amb el fabricant HP (inclou manteniment impressora, rènting, preu baix en les còpies....)
- Accessoris per a ordinador: mouse, teclats, altaveus, auriculars, auriculars per a telèfons fixes, fundes per a ordinadors portàtils, suports per a pantalles, docking stations per portàtils.
- Hardware:

o Ordinadors de sobretaula, portàtils, “all-in-one” (segons la necessitat)
o Monitors
o Impressores (injecció de tinta i làser / impressora o multi funció / blanc i negre o color)

- Solucions d’emmagatzematge: disc durs externs, servidors, pendrives i CDs
- Solucions de xarxa: switchs, routers, adaptadors de xarxa, extensors de senyal wireless (accces point o a través de la xarxa elèctrica).
- Cables: tot tipus de cable (USB, d’àudio, de vídeo o de xarxa).
- Software: llicències de Windows, llicències de Microsoft Office, Antivirus, programes de gestió i comptabilitat, programes de disseny.
- Servei tècnic:
o Components d’ordinadors: plaques base, fonts d’alimentació, targetes gràfiques, targetes RAM, targetes de xarxa, bateries.
o Reparació de tot tipus d’ordinadors, impressores, disc durs.
o Recuperació de dades
o Reparació de problemes de software: eliminació de virus, problemes de configuració, optimització del sistema, formatejar ordinadors.
o Problemes de connexió.

Aubets Informàtica som el seu centre de solucions informàtiques.

Posem a la seva disposició els nostres experts, els assessorarem en la gestió informàtica de la seva empresa, i donarem el servei tècnic per solucionar qualsevol entrebanc que no els permeti desenvolupar la seva tasca diària.

Recordi!! No dubti en trucar-nos!!!

Esperant rebre la seva confiança, restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.