Benvolgut client:

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades han estat incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de MARC PRAT SERRA amb la finalitat de poder atendre els compromisos generats per la relació que mantenim amb vostè .

En compliment amb la normativa vigent, MARC PRAT SERRA informa que les dades seran conservades durant el període legalment establert.
MARC PRAT SERRA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MARC PRAT SERRA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades de caràcter personal podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, dirigint la seva petició a l'adreça postal:
C. Nou de Sant Pere, 6 - 08221 Terrassa Barcelona

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de MARC PRAT SERRA, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al Tel. 937.840.950

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna

Si en el termini de 30 dies no ens comunica el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que el client es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a tractar-los a fi de poder tramitar la seva facturació/informació.